Hans Scheffer start ‘Merch by Helloprint’

Merch by Helloprint is het nieuwe bedrijf dat zich richt op de transitie naar een meer verantwoorde en duurzame print- en merchandise-industrie.

Merch Helloprint

In een tijd waarin het bewustzijn over de impact van bedrijven op het milieu groeit, speelt Merch by Helloprint een cruciale rol door een volledig duurzame merchandise lijn te introduceren. Met een BCorp-certificering, lokale productiepraktijken en een toewijding aan het 1% for Planet-initiatief, is deze startup niet alleen een pionier in zijn branche, maar ook een voorbeeld van verantwoord ondernemerschap.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK