HAH-blad zeer goed gelezen medium

huis-aan-huisHuis-aan-huisbladen worden massaal gelezen; 11,8 miljoen Nederlanders lezen wel eens een HAH-blad. Zelfs een kwart (24%) van de mensen met een Nee/Nee-sticker op de brievenbus wordt wekelijks bereikt door een HAH-blad. Dat blijkt uit de NOM HAH-Monitor 2014, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK.
Een meerderheid (64%) leest HAH-bladen om het lokale nieuws te volgen. HAH-bladen doen het goed als reclamemedium. Bijna driekwart (72%) let vooral op aanbiedingen (advertenties) van winkeliers. De meeste lezers (89%) let op reclame van supermarkten, 73% bekijkt reclames voor voeding en dranken en 71% is geïnteresseerd in reclame van warenhuizen. Ook de respons van advertenties in HAH-bladen is goed; de meerderheid van de lezers neemt actie naar aanleiding van advertenties in HAH-bladen.
Bron: nederlandsmedianieuws.nl

Lees ook mijn blog: Waarom ik een ja/nee-sticker heb

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK