Gedrukt HAH-blad blijft populair

krantBijna iedereen leest wel eens een huis-aan-huisblad en vooral de papieren lokale krant is populair. Dat blijkt uit het NOM HAH-bladen Monitor 2014, waarin het bereik en effect van ruim 300 huis-aan-huisbladen van vijf grote uitgevers is onderzocht. Negen van de tien ondervraagden leest wel eens een HAH-blad. Veruit de meeste Nederlanders (11,8 miljoen) lezen HAH-bladen. HAH-bladen bereiken zelfs een kwart van de mensen met een Nee/Nee-sticker op de brievenbus.
Ook opvallend, vooral het gedrukte HAH-blad wordt gewaardeerd; 85% van de lezers leest de papieren versie, 14% leest zowel de gedrukte en online versie en maar 1% leest alleen de digitale versie van het HAH-blad.
Bron: Adformatie

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK