Gedrukt HAH-blad blijft populair

krantBijna iedereen leest wel eens een huis-aan-huisblad en vooral de papieren lokale krant is populair. Dat blijkt uit het NOM HAH-bladen Monitor 2014, waarin het bereik en effect van ruim 300 huis-aan-huisbladen van vijf grote uitgevers is onderzocht. Negen van de tien ondervraagden leest wel eens een HAH-blad. Veruit de meeste Nederlanders (11,8 miljoen) lezen HAH-bladen. HAH-bladen bereiken zelfs een kwart van de mensen met een Nee/Nee-sticker op de brievenbus.
Ook opvallend, vooral het gedrukte HAH-blad wordt gewaardeerd; 85% van de lezers leest de papieren versie, 14% leest zowel de gedrukte en online versie en maar 1% leest alleen de digitale versie van het HAH-blad.
Bron: Adformatie

Lees ook:


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK