Group Joos behaalde Fogra 51/52-certificering level A op Canon inkjet systemen

Group Joos behaalde voor het 2de jaar op rij de Fogra 51/52-certificering level A voor zijn industriële inkjetproductieprinters (de Canon ProStream 1800 rol-op-rol en de Canon varioPRINT iX 3200 vellen inkjet printers) voor zowel coated als uncoated papier.

Fogra Canon

De accreditatie werd verleend door Fogra Research Institute for Media Technologies, een internationaal erkende onderzoeks- en normeringsorganisatie in Duitsland voor de grafische industrie.

De Fogra PSD PrintCheck-certificering is gebaseerd op de internationale digitale printnorm ISO 15311 en bevestigt dat de digitale printresultaten van onze beide inkjetproductieprinters voldoen aan het hoogste niveau van kleurgetrouwheid, consistentie, uniformiteit, printresolutie, detailscherpte en stabiliteit van de prints.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK