Landa geslaagd voor Fogra 55 PSD color data

Landa is geslaagd voor het uitgebreide 7-kleuren CMYKOGB FOGRA55 validatieproces dat werd uitgevoerd met een Landa S10 7-kleurenpers, in combinatie met Landa #DFE op basis van Fiery.

Landa Fogra

Deze certificering is naar eigen zeggen van de high-end producent opnieuw een bewijs dat Landa Digital Printing voldoet aan de kleurweergaveverwachtingen van toonaangevende merken en eindgebruikers.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

1 reactie

  1. Henk Gianotten op 14/06/2023 om 12:03

    Dat Landa nu in staat is om in de 7-kleurenuitvoering te voldoen aan de eisen van het validatieproces van de Fogra 55 criteria is hoopgevend en opvallend. Het project Fogra 55 werd al eerder omarmd door diverse leveranciers van CMS-systemen en met behulp van Device Link profielen zijn ze n staat betrouwbaar proeven te maken. Offsetpersenboeren in vooral de verpakkingssector konden al ruim 1 jaar aan die eisen voldoen. Landa kan de complexe discussie over de kwaliteit van CMYK in één klap sterk reduceren door de CMYK-machines te testen met de Fogra 51 validatie. Eddy Hagen vroeg daar al veel eerder om.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK