Greetz en Fred van Leer lanceren meest hysterische kaartencollectie ooit

Greetz slaat de handen ineen met Fred van Leer, stylist & TV host. Samen hebben ze een kaartcollectie gelanceerd waar de onderscheidende stijl en humor van Fred ruimschoots in terug komt. Van glitter en glamour tot disco en drag, iedere kaart is een feestje op zich.

Vb Kaart Fred Van Leer Greetz

De collectie bestaat momenteel uit twaalf unieke kaarten. Elke kaart is een opvallende eyecatcher, met felle kleuren, extravagante ontwerpen en sprankelende teksten. De sparkle door de brievenbus waar Fred naar op zoek was: “Hoe vaak gebeurt het mij niet dat ik een kaart aan het uitzoeken ben en dat ik een uur sta te zoeken. En denk oh, ik kan het niet vinden. De een is te tuttig te en de ander is het net niet. Nou vriendin, daar heb ik een oplossing voor gevonden. Samen met het team van Greetz heb ik te gekke kaarten ontworpen. Elke keer als ik er naar kijk word ik er vrolijk van. En voor de liefhebbers; Dag Schaaat zit er ook bij. Hup, hup bestel je suf.”

Yvonne van der Horst, Brand Activation Manager bij Greetz, voegt toe: “Niet eerder hadden we een kaarten met de teksten als ‘Gefeliciteerd, met je bek’ en ‘Je bent mijn favo slet en je weet het’, haha. De collectie is samengesteld voor een breed scala aan ontvangers. We zijn super benieuwd naar de reacties van onze klanten.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK