GOC stelt de mens centraal in trendrapport

BB160401 GOC222-trends_omslagHet jaarlijkse onderzoek van GOC naar trends en ontwikkelingen binnen de creatieve industrie, zet dit jaar de mens centraal. Onderzoek wijst uit dat 75% van het innovatieve vermogen van bedrijven samenhangt met sociale aspecten en slechts 25% van de toepassing van nieuwe technieken. Volgens de GOC onderzoekers zouden bedrijven meer moeten doen dan alleen het doorvoeren van efficiëntere werkprocessen. Het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten is vooral een zaak van mensen.

Het rapport van GOC is opvallend vormgegeven en een mooi stuk drukwerk met heel veel verrassende elementen dat alleen al daarom het bestellen waard is. De onderzoeksresultaten met de insteek, de mens, zijn verhelderend.

 

“Trends” is te downloaden en te bestellen in hardcopy op de website van GOC

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK