Marquee: Publicatieplatform dat de gebruiker en vormgeving centraal stelt als een WordPress op steroïde

Content Management Systemen zoals WordPress en Joomla zijn gebouwd door programmeurs die de mogelijkheden van hun systemen steeds verder hebben uitgebouwd en alhoewel het krachtige en betaalbare oplossingen zijn voor het maken en distribueren van content is hun gebruikersinterface niet afgestemd op de auteurs zonder technische kennis of affiniteit. Ze  missen ook een gebruikersinterface voor een auteur die alle mogelijkheden van digitale content in wil passen in een vormgeving die hij zelf bedenkt. De makers van Marquee denken dat ze de oplossing voor deze uitdagende problemen hebben gevonden. In hun publishing platform staat de maker van de content en de vormgeving daarvan centraal. Zonder programmeerkennis kun je, als je daar aanleg voor hebt, schitterend vormgegeven content maken. Content die alle mogelijkheden van het web kan bevatten.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK