GOC start met nieuwe opleiding ‘hotfoil’

Drukwerk met zo’n mooie, glanzende folielaag wordt door de branche aangeduid met ‘hotfoil’. Apparatuur genoeg, maar GOC kwam tot de conclusie dat er nog geen opleiding voor bestond.Tijd voor maatwerk met twee experts op dit gebied.

Hotfoil Goc

GOC ontwikkelde de nieuwe training samen met de experts Joop Romeijn en Marcel De Zwart. In de opleiding leer je hoe je een foliedruk machines moet instellen, welke materialen en hulpmiddelen je gebruikt en hoe je een order van begin tot eind verwerkt.

De eerste opleiding werd gegeven aan medewerkers van DUCAJU, een Belgische drukkerij in verpakkingen en presentatiemiddelen.

Joop deelde zijn tientallen jaren aan ervaring in drukwerkveredeling. Marcel weet als ervaren vlakstansinstructeur als geen ander hoe je die kennis overdraagt. Vlakstansen heeft heel veel raakvlakken met foliedruk.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK