MeasureColor Technology Conference op drupa

Op donderdag 30 mei houdt het Nederlandse ‘color management’ bedrijf MeasureColor een middagvullende technologie sessie met veel inhoudelijke informatie over color management binnen diverse workflows.

Drupa Hall Layout
Measure Color

Het event vindt plaats in het DRUPA Convention Center, in kamer 12 op de eerste verdieping. Sprekers van het bedrijf achter MeasureColor (Mark Verbist en Erik Koldenhof) hebben onder andere ook sprekers uitgenodigd van Athena Graphics, GMG Americas en The Coca-Cola Company. Zij vertellen over hun praktische ervaringen met MeasureColor. Aanmelden via de website.

Drupa 2024

Aanmelden voor drupa is natuurlijk nodig om toegang te krijgen tot dit kosteloze seminar.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK