Gigaprint nu echt van start met MoqOne

Drie jaar geleden ontwikkelde Gigaprint een initiatief in verpakkingen te stappen. Dat deden ze onder het label Moqone. De website was er snel, het bleef lange tijd stil. Initiatiefnemer Henk Wijmans maakte onderstaand promotiefilmpje, waarin hij zijn recente stappen duidelijk maakt.

Op LinkedIn zei hij het zo: “Gigaprint verpakkingen nu volop in productie! Drie jaar geleden zagen we de mogelijkheden voor het printen van doosjes on demand. Gepersonaliseerd, 500 keer 1 of 1 keer 500, het moest prijstechnisch niets uitmaken was het doel. Vanaf dat moment begon onze ontdekkingstocht, uitzoeken, ontwikkelen en investeren. Inmiddels produceren wij volop met onze printers, robot en snijplottersverpakkingen on demand. Geen voorraden meer, en just in time geleverde vouwkartonverpakkingen.”

Gigaprint was disruptief in printen van manuals en lesmateriaal, Henk Wijmans wil dit succes herhalen met verpakkingen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK