Simian wint Bronzen FD Gazellen in Noord-Nederland

“Wauw, we hebben voor de tweede keer op rij de Bronzen FD Gazellen Award gewonnen! Hiermee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Supertrots op al onze medewerkers van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone!” Een mooi bericht op de LinkedIn pagina van Simian afgelopen vrijdag!

Op de eigen website vertelt Simian het hele verhaal: “Simian is met de drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone voor het tweede jaar op rij winnaar van de FD Gazellen 2019. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Noord-Nederland.”

De FD Gazellen 2019

fd gazellen award simian blokboekElk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die tenminste 20 procent in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Naast omzetgroei is dit jaar ook de groei van het personeel en de winstmarge meegewogen. Net als vorig jaar, mag Simian de Bronzen Gazelle meenemen naar Westerbroek. Nieuw is, dat het bedrijf dit jaar onder de omzetcategorie groot valt.

Een trotse eigenaar

Eigenaar Wouter Haan is enorm trots op alle collega’s. “Dagelijks werken we keihard om het mooiste drukwerk voor onze klanten te maken. We zijn in Nederland en België de enige online drukkerij die écht innoveert en een eigen productiefaciliteit heeft. Deze prijs bevestigt dat we de juiste koers varen. We gaan dit succes zeker met het hele team vieren.”

simain-nieuwe-hal

Groei Simian

Begin dit jaar heeft Simian 25.000 m2 grond aangekocht, waardoor Simian straks een drie keer zo groot pand op een grondoppervlakte van 35.000 m2 beslaat. De oplevering van het nieuwe pand staat voor eind 2019 op de agenda. In 2020 wil het bedrijf op volle toeren draaien, vele nieuwe producten lanceren en de belangrijke voorsprong die zij in de grafische industrie heeft opgebouwd voortzetten. In totaal bedient Simian met de drie drukwerksites naar eigen zeggen meer dan 500.000 klanten in Nederland en België.

Bron: persbericht website Simian
Beelden: LinkedIn page Simian en persbericht website over nieuwbouw

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK