Gigaprint geeft kijkje in de lean keuken

IMG_1164Een symposium over lean manufacturing, door Xerox georganiseerd en gehouden bij de onlangs geopende nieuwe vestiging van Gigaprint, trok onverwachts veel bezoekers. Maar liefst 125 managers van grafische bedrijven kwamen een kijkje nemen in de keuken van Henk Wijmans, de oprichter en CEO van Gigaprint. Grafisch entrepreneur Wijmans verkocht zijn bedrijf in 2008 net voor de crisis en kocht het eind vorig jaar weer terug van de curator na het faillissement van Adel Media om vervolgens in een nieuw pand in Almere een printfabriek neer te zetten dat begin mei zijn deuren opende. Wijmans: “ in negen maanden tijd hebben we het bedrijf weer zo winstgevend gemaakt als dat het was voor de crisis.”

Lees hier het hele artikel

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK