Geostick gaat samenwerking aan met Stratus en Nordvalls

Geostick is een contractuele samenwerking aangegaan met Stratus Packaging en Nordvalls. De basis voor de samenwerking van de drie bedrijven is het versterken en behouden van marktaandeel in een sterk competitieve markt.

Logo Geostick100jaar

De bedrijven uit respectievelijk Frankrijk en Zweden sluiten aan bij de langetermijnvisie van Geostick. Een toekomst waarin verduurzaming en innovaties op het gebied van product-, verpakking- en machineontwikkeling centraal zullen staan. En waarin krachten bundelen en kennisdeling concrete competitieve voordelen opleveren. Om het concurrentievoordeel te behouden moet het partnerschap blijven groeien. Hiermee creëren de bedrijven collectief een continue bedrijfsstroom voor leveranciers en een organisatie voor concurrerende prijzen en diensten.

Cees Schouten (COO bij Geostick) zegt over de samenwerking: “In de sterk competitieve markt zien we steeds meer overnames vanuit investeringspartijen. Het is daarom dat wij als familiebedrijf de samenwerking aangaan met partijen die dezelfde focus en kernwaarden hebben: Stratus is een familiebedrijf net als Geostick en de eigenaar van Nordvalls is de Possehl foundation. Wij kijken ernaar uit om met het partnership langetermijnvoordelen te creëren op alle vlakken binnen de keten.”

Geostick is producent van zelfklevende etiketten, flexible packaging en het leveren van print- en labeling solutions. Het familiebedrijf bestaat sinds 1924 jaar en heeft een state-of-the-art (digitaal) machinepark en innovatieve druktechnieken.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK