Fusie Nederlands MediaNieuws en Marketing Report

De fusie betekent dat Nederlands MediaNieuws als merk gaat verdwijnen. Alle kanalen zullen worden overgeplaatst naar Marketing Report, net als de vacaturesectie.

Marketing Report Logo

Het merk Nederlands MediaNetwerk blijft voorlopig nog wel in twee verschijningsvormen voortbestaan, als club van 10.000 professionals in media en marketing op www.nederlandsmedianetwerk.nl en als 29.000 mensen grote LinkedIn groep.

Nederlands MediaNetwerk TV wordt Marketing Report TV.

Bas Vlugt, oprichter en eigenaar van Nederlands MediaNetwerk en Nederlands MediaNieuws: “Marketing Report groeit als kool, en heeft in slechts enkele jaren Nederlands MediaNieuws in bereik gepasseerd. Deze fusie zal een verdere impuls aan die sterke groei geven. Het redactieteam zal overgaan naar Marketing Report.”

Bron: Marketing Report.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK