Kunstwerken Van Gogh in buitenreclame

Buitenreclame-exploitant JCDecaux en het Van Gogh Museum gaan samenwerken. Doel is: meer zichtbaarheid te geven aan het museum in Amsterdam.

Jcdecaux Van Gogh

De samenwerking ging van start met buitenreclame voor de tijdelijke tentoonstelling: Kleur als Taal, die nog tot en met 4 september in het museum te zien is. Tot in ieder geval 2024 zal het buitenreclamebedrijf nauw bij het museum betrokken blijven als partner, met als doel: mensen te inspireren met het werk en leven van Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten.
Door middel van abri’s, mupi’s, maar ook digitale buitenreclame, zullen de exposities in het Van Gogh Museum de inwoner of bezoeker van Amsterdam niet ontgaan.

Walter Kraus, commercieel directeur JCDecaux Nederland: “JCDecaux zet zich al 60 jaar in om steden wereldwijd mooier en leefbaarder te maken. De samenwerking met het van Gogh Museum geeft een mooie unieke invulling aan deze visie.”

Beide partijen hebben een waardevolle geschiedenis en een groot aandeel in de prachtige stad Amsterdam.
Al sinds 1987 is JCDecaux verantwoordelijk voor de plaatsing, het beheer en de exploitatie van het stadsmeubilair (o.a. abri’s) in Amsterdam.
Het Van Gogh Museum viert in 2023 zijn vijftigjarig jubileum. Op 2 juni 1973 opende het museum voor het eerst zijn deuren aan de Amsterdamse Paulus Potterstraat.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK