Empack op 14 en 15 september in Flanders Expo in Gent

Empack Gent wordt samen met de beurs Transport & Logistics georganiseerd door de bekende beursorganisator Easyfairs. De organisatie belooft ‘een all-in show met een blik op de toekomst voor de verpakkingsindustrie, transport en logistiek’.

Empack 2022
Logo Empack

Gent is een eenmalige lokatie voor Empack, volgend jaar zal de beurs weer in de Nekkerhal in Mechelen worden gehouden. Marketing eventmanager
Karen Rammeloo zegt echter dat Flanders Expo uitstekend het potentieel van de snelgroeiende logistieke en industriële hub Vlaanderen uitstraalt.

Voedingsindustrie als centraal thema tijdens Empack. Meer dan 250 exposanten presenteren er hun producten en diensten.

Transport Logistics Gent Logo

De voedingsindustrie is een belangrijke aanjager voor de verpakkingsbranche, die echter ook nauw verbonden is aan de distributie. Volgens Easyfairs ligt de match tussen Empack en Transport & Logistics dan ook voor de hand. Dat is de basis voor de eenmalige verhuizing naar Gent. Volgend jaar keert Easyfairs voor de 21ste editie op 25 en 26 oktober dus weer terug naar de Nekkerhal in Mechelen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK