Fujifilm kondigt prijzenverhogingen aan van minimaal 10% voor geselecteerde producten en diensten

Fujifilm Europe kondigde afgelopen week prijsverhogingen aan voor een reeks hardwareproducten, verbruiksartikelen en diensten. Als belangrijkste oorzaak worden de onzekere economische vooruitzichten genoemd.

Fujifilm Logo White

Het bekende rijtje aan kostenverhogingen speelt ook bij Fujifilm: arbeidskosten, stijging in logistiek kosten, zoals opslag en transport, blijvende hoge energieprijzen en hogere inkoopprijzen door leveranciers waar Fujifilm zelf gebruik van maakt.

In een persbericht zegt Taku Ueno, Senior Vice President van Fujifilm Graphic Communications Europe: “Ondanks serieuze pogingen om de impact van deze verhogingen op te vangen, kunnen we er helaas niet omheen om de prijzen van veel producten en diensten te verhogen. De prijzen zullen vanaf 18 maart 2024 met minimaal tien procent stijgen, het exacte bedrag hangt af van de productlijn. Het nieuws wordt rechtstreeks gecommuniceerd aan getroffen klanten.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK