Fujifilm JetPress 750S bij Impressed Print&Sign

Ze zijn er trots op, naar eigen zeggen de snelste B2 kleurenprinter in Nederland. Volgens Impressed tot nu toe de enige in ons land.

Fujifilm Jetpress 750 Impressed

Impressed zegt over de aanschaf op haar website: “De Fujifilm Jet Press levert ultrahoge kwaliteit. De kwaliteit is echt beter dan offset en beter dan welke andere digitale pers dan ook. Geweldige details en heldere, beter contrasterende afbeeldingen. Een groot kleurengamma – breder dan CMYK-proces – zorgt voor ultieme levendigheid. Scherpe dots, realtime optimalisatie van de afdrukkwaliteit zorgen voor schitterende resultaten. Vraag het gewoon aan onze klanten.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK