De Koenig & Bauer fabriek in Radebeul (Duitsland) bestaat 125 jaar!

Vanaf de oprichting trok Koenig & Bauer de aandacht van de wereldmarkt. De eerste in een stroom van innovatieve oplossingen was de planetaire aandrijving van drukpersen. Dat schrijft Wifac op haar website. Wifac is de vertegenwoordiger van Koenig&Bauer in ons land.

Koenigbauer 125 Jaar

Wifac vol trots over Koenig & Bauer: “Een andere wereldprimeur die in Radebeul werd ontworpen, was een op drukeenheden gebaseerde vellenoffsetpers; een ontwerpprincipe dat sindsdien de geaccepteerde norm is geworden. Nog steeds loopt Koenig & Bauer voorop, met de ontwikkeling van vergaand geautomatiseerde, innovatieve en mooi gestyleerde drukpersen in vele formaatklassen.”

Lees verder bij Wifac

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK