Fujifilm en IGEPA Belux sluiten overeenkomst op drupa

Fujifilm Europe is verheugd zijn nieuwe strategische partnerschap met dealer IGEPA Belux aan te kondigen ter ondersteuning van de verkoop van het Acuity Prime assortiment in gebieden van de Benelux.

Fujifilm Igepa

IGEPA Belux wordt de enige distributeur in Belux die deze printers zal verkopen en ondersteunen binnen de visuele communicatiemarkt. Cindy Danis, Sales Manager – Equipment LFP bij IGEPA Belux, licht toe: “We zijn erg blij dat we dealer zijn geworden van Fujifilm. Het is een vertrouwd en gevestigd merk dat snelle, veelzijdige en robuuste printers maakt, waarvan sommige meerdere prijzen hebben gewonnen.”

Het nieuwe partnerschap brengt de Acuity Prime-machines naar een breder netwerk van printserviceproviders in België en Luxemburg.

Colm Garvey, European Dealer Manager bij Fujifilm, voegt hieraan toe: “Dankzij onze partners in Europa, zoals IGEPA Belux, kunnen we onze printoplossingen aanbieden aan een enorme reeks klanten in België en Luxemburg.”

Op de toto (v.l.n.r.): Frederik Van MolCindy Danis en Serge De Crits (Igepa Belux). Olivier Wellens en Jaap Van Duren (Fujifilm).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK