Frederic Filloux: Content als het centrum van kennis, vermaak en profijt

In zijn Monday Note #294 schotelt Frederic Filloux ons weer een goed doordachte en onderbouwde mening voor over content. Zijn stelling is dat de rol van content door de digitalisering en het web ingrijpend veranderd is. Digitale content is nu de start en het centrum van elke vorm van communicatie. Frederic verklaart die rol met een aantal voorbeelden zoals het verspreiden van kennis door de Duitse DBpedia knowledge base waarmee 4 miljoen items gedeeld worden via duizenden bronnen en hoe smartphones, tablets en computers elk uur van de dag een wisselende rol spelen in ons leven. Het is een open deur, maar wat het artikel van Filloux weer bewijst is dat content king is. Het onderstreept dat de kwaliteit en relevantie ervan het succes van elke communicatie bepaalt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK