FESPA Nederland Association bestaat 10 jaar

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat FESPA Nederland Association werd opgericht als nieuwe organisatie voor ondernemers binnen de visuele communicatie industrie.

Fespa Nl 10 Jaar

In die 10-jaar is veel gebeurd en heeft de organisatie veel ontwikkelingen doorgemaakt. Vandaag is FESPA Nederland echt van de ondernemers. De leden kijken samen met ons naar de toekomst. FESPA volgt voor de leden relevante ontwikkelingen en stimuleren projecten in duurzaamheid en innovatie en brengen ondernemers samen voor zinvollle discussies en gesprekken.

Dankzij de aangesloten Clubleden, Innovators en Partners kunnen we inspirerende activiteiten ontwikkelen en bijzondere kennis opdoen.

En.. De ambities zijn groot. Er is nog zoveel te ontdekken en te ontwikkelen met elkaar. De toekomst van de industrie is nog maar net begonnen. Dus op naar de volgende 10.

Bron: Eduard Hoogendijk, managing directeur FESPA Nederland op zijn LinkedIn pagina

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK