Feestelijke opening PostNL pakketautomaat bij PLUS Gouda

In PLUS van den Boogaard in Gouda is afgelopen vrijdag een PostNL pakketautomaat feestelijk geopend. Het is de 200ste automaat bij een PLUS winkel.

Feestelijke Opening Postnl Pakketautomaat Bij Plus Van Den Boogaard In Gouda

PLUS kiest ervoor om in steeds meer winkels een pakketautomaat van PostNL te plaatsen. Deze automaten maken het mogelijk om zowel grote als kleine pakketten op een handige manier te ontvangen en te versturen.

Peter van den Boogaard, eigenaar: “Wij bieden onze klanten extra gemak met de pakketautomaat. Veel klanten kopen of verkopen online en willen hun pakket op een bekend adres kunnen ophalen of versturen. Met ruime openingstijden maken wij het mogelijk voor hen om van deze service gebruik te maken en hun pakket op te halen of te versturen wanneer het hen uitkomt. Het is extra leuk dat deze week in elk vak van de automaat een verrassing te vinden is.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK