Feest bij ARSprintmedia

Feest bij ARSprintmedia in Roermond, want de drukkerij werd 12,5 geleden overgenomen door Loek van Schijndel en Thomas Martens.

ArsprintmediaOp Instagram laat het bedrijf weten: “Dit is een branche die ontzettend dynamisch is, dus in deze jaren is er ontzettend veel gebeurd. We kunnen wel stellen dat we momenteel in een sneltrein zitten! Waar 92% van onze branche krimpt in deze moeilijke tijd breken wij records en horen wij bij die andere 8%. Dus dat we de juiste afslag hebben genomen, moge duidelijk zijn.”

Collega Rogér is ook precies 12,5 jaar in dienst: “Persoonlijke aandacht op papier, dat is wat wij maken en dit gaat verder, veel verder dan je denkt.” Drukkerij dekt de lading dan ook niet geheel meer. Het grafische bedrijf biedt gepersonaliseerde boekjes en drukwerk, vormgeving en direct mail.

(Beeld)bron: Instagram ARSprintmedia

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK