Feest van herkenning op Vakdag

BB160205 VakdagDe derde Vakdag die Graficus op 3 februari organiseerde was voor de meeste bezoekers een feest van herkenning. Ongeveer 1200 grafici bezochten gratis het evenement in Nieuwegein en kregen een uitstekend lezingenprogramma voorgeschoteld. Inspiratie te over.

Dat deze conferentie voor alle grafici gratis is wordt mogelijk gemaakt door de vijftig stands van vele bekende merken op de minibeurs.

Het voornaamste element van de succesfactor van de Vakdag is toch de ontmoeting. Veel grafici komen er om contacten te leggen of te hernieuwen. Daar is een grote behoefte aan. Volgens bezoekers ingegeven door de toenemende wens met elkaar samen te werken in de Grafimedia industrie. Vakblad Graficus zorgt ervoor dat de behoefte aan netwerken en aan inspiratie op een uitstekende manier wordt ingevuld. Voor 2017 staat de volgende editie alweer geprogrammeerd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK