Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Feest van herkenning op Vakdag

BB160205 VakdagDe derde Vakdag die Graficus op 3 februari organiseerde was voor de meeste bezoekers een feest van herkenning. Ongeveer 1200 grafici bezochten gratis het evenement in Nieuwegein en kregen een uitstekend lezingenprogramma voorgeschoteld. Inspiratie te over.

Dat deze conferentie voor alle grafici gratis is wordt mogelijk gemaakt door de vijftig stands van vele bekende merken op de minibeurs.

Het voornaamste element van de succesfactor van de Vakdag is toch de ontmoeting. Veel grafici komen er om contacten te leggen of te hernieuwen. Daar is een grote behoefte aan. Volgens bezoekers ingegeven door de toenemende wens met elkaar samen te werken in de Grafimedia industrie. Vakblad Graficus zorgt ervoor dat de behoefte aan netwerken en aan inspiratie op een uitstekende manier wordt ingevuld. Voor 2017 staat de volgende editie alweer geprogrammeerd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Introductie in online print, structuur, markten en trends - 18 april 2019
  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK