Facebook kiest voor printadvertentie

Afgelopen zondag plaatste Facebook paginagrote advertenties in Britse en Amerikaanse dagbladen om excuses aan het publiek aan te bieden, in een poging het vertrouwen van de consument te herwinnen. Facebook-topman Mark Zuckerberg maakte in de printadvertentie persoonlijk zijn excuses voor het doorspelen van persoonlijke informatie van 50 miljoen Facebook-gebruikers aan databedrijf Cambridge Analytica, die deze data misbruikte om het stemgedrag bij de presidentsverkiezingen in de VS te beïnvloeden.
Adformatie stelt vast dat Zuckerberg ‘de papieren krant blijkbaar als een betrouwbaar medium’ moet zien, aangezien hij in de poging het vertrouwen terug te winnen kiest voor dit medium.

Bron: Adformatie

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK