Experimentation Culture Award voor Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl heeft de Experimentation Culture Award gewonnen in de categorie ‘Organization Wide’. “Deze erkenning is een eerbetoon aan onze toewijding om door uitgebreid testen en experimenteren de klantervaring continu te verbeteren,” zegt het bedrijf.

Culture Awards Organization 2023

In het afgelopen jaar heeft Drukwerkdeal.nl flink geïnvesteerd in haar testprogramma, waarbij honderden experimenten zijn uitgevoerd om de klantbeleving te verbeteren. Deze experimenten hebben geleid tot belangrijke verbeteringen, zoals het optimaliseren van de zoekmachine op de website, het vereenvoudigen van het proces om producten samen te stellen en het verminderen van afleiding tijdens de check-out.

Roderik Peeters, Experimentation Lead bij Drukwerkdeal.nl, is gevraagd om volgend jaar plaats te nemen in de vakjury van de Experimentation Culture Awards.

“Wat ons onderscheidt, is onze aanpak om kennis te decentraliseren,” zegt Ellen van Hemert, Chief Product Officer bij Drukwerkdeal.nl. “De samenwerking tussen de experimentation lead, het customer experience team, de product owners, developers en de ondersteuning van marketing, product management en leadership heeft ons in staat gesteld om deze prestatie te leveren.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK