Ewout Maartense Sales Manager Benelux en ‘Noordse regio’ bij Scodix

Ewout Maartense verruilt dezelfde positie die hij bekleedde bij Landa voor Scodix. Scodix werd in 2007 opgericht door Eli Grinberg en Kobi Bar, beiden wel bekend binnen de branche. Het bedrijf heeft inmiddels een wereldwijd netwerk met meer dan 360 installaties en 40 partners.

Ewout Maartense
Ewout Maartense

Ewout Maartense heeft uitgebreide commerciële ervaring binnen de branche. Hij werkte onder andere binnen diverse functies bij Apple, Scitex (later CREO) en Kodak. Recentelijk werkte hij voor Landa, waarbinnen hij verantwoordelijk was voor de commerciële inspanningen rondom met name de twee Landa installaties in ons land bij Reclameland en Koninklijke Drukkerij Em. de Jong.

Maartense treedt per 1 september in dienst bij Scodix. Het hoofdkantoor van Scodix is gevestigd in Israël ten oosten van Tel Aviv. Verder heeft het bedrijf vestigingen in de Verenigde Staten, Nederland en China.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK