Ewout Maartense gaat Dataline team versterken

Ewout Maartense is voor velen gaan onbekende in de grafische branche. Hij werkte achtereenvolgens bij Apple, Scitex (hetgeen later CREO werd, daarna deels werd overgenomen door Kodak). Daarna werkte hij bij Landa en Scodix. Een enorme hoeveelheid ervaring, grotendeels op het gebied van hardware.

Ewout Maatense

De brug naar software is er echter ook duidelijk. Bij alle genoemde namen in de inleiding kan goede hardware natuurlijk niet zonder software, waar Maartense dan ook het nodige over wist te vertellen in diverse commerciële functies.

Maartense treedt per 1 februari in dienst bij Dataline, waar software in de vorm van de bekende applicatie MultiPress de hoofdrol speelt in zijn commerciële functie. Hij zal daar de bekende namen tegenkomen als Lode Vlayen, Kristof Vanden Bussche, tegelijkertijd met hem beginnend Melis Michael en natuurlijk ook Robert Hartman!

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK