Even wennen: Agfa niet op drupa, maar wel ECO3

Agfa is na de afsplitsing van de offset divisie vooral het bedrijf met inkjet toepassingen die beter aansluiten op Fespa. Die beurs wordt gehouden vanaf 19 maart, zo een twee maanden voordat drupa plaatsvindt. ECO3 neemt wel deel aan drupa en zal het assortiment tonen voor de voormalige Agfa divisie.

Agfa Eco3

De keuze van Agfa voor Fespa is logisch. De meer gerichte vakbeurs heeft meer potentie voor het bedrijf dan drupa. Deze heeft vooral een brede algemene opzet, waarin niet specifiek één segment de boventoon voert. Het ontbreken van Agfa op drupa is dus ook zeker geen onderwerp van speculaties omtrent ’s werelds grootste vakbeurs, al zijn het even wennen zijn om de naam ECO3 voor het eerste te zien in hal 5. Voorheen was de Agfa stand zeer herkenbaar door de dominante rode kleur van het bedrijf.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK