Agfa online: ‘Wat we zouden hebben laten zien op drupa’

Van 18 tot 26 juni, tijdens het oorspronkelijke drupa-tijdperk, zal Agfa Studio 4D48 organiseren, een zesdaags virtueel evenement gericht op offsetdrukkerijen.

Studio 4D48 heeft zijn naam te danken aan wat ons drupa-standnummer zou zijn geweest, en zal bestaan uit een reeks educatieve webinars, gericht op markt- en technologische trends, en de manier waarop offsetdrukkerijen van verschillende segmenten en groottes kunnen profiteren van Agfa’s nieuwste innovaties op het gebied van drukwerk op maat.

Agfa Online Event

Op dinsdag 16 juni, twee dagen voor de start van Studio 4D48, nodigen we u uit voor een speciaal online persevenement, waar we de oplossingen die we anders op de drupa van dit jaar zouden hebben gepresenteerd, onder de aandacht brengen. Belangrijke thema’s zijn onder andere: verschillende vormen van automatisering en efficiëntieverhoging, bijvoorbeeld door robotische plaatbelading of geavanceerde workflow- en standaardisatie-software – maar ook kostenreductie, bijvoorbeeld door inktbesparing of slimme onderhoudsbesparingen.

Registratie is noodzakelijk.

Bron: Agfa persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK