DHL-vliegtuig bestickerd met bedankjes

DHL Express bedankt medewerkers uit de zorg en de logistiek voor hun inzet tijdens de coronapandemie. Daartoe is een DHL-vliegtuig voorzien van regenboogsymbolen en enorme stickers met de tekst ‘Thank you’.

Nl Core Pr 06052020.web.1294.728Op zijn vlucht door Europa worden met name alle medewerkers op luchthavens bedankt, die het netwerk van luchthubs draaiende houden. Het expresnetwerk vormt immers een luchtbrug voor vele bedrijven en instellingen, waarmee onder meer tijdkritische levering van bijvoorbeeld medisch apparatuur mogelijk is.

Het DHL “Thank you” vliegtuig is een Boeing 757f uit het Europese expresnetwerk. Het heeft tot nu toe 23 landen aangedaan. Deze week was Schiphol aan de beurt, als tussenstop op een vlucht van East Midlands (UK) naar Leipzig (D). In de anderhalf uur tijd tussen laden en lossen, grepen DHL-medewerkers de kans om het vliegtuig te fotograferen. Ook lieten ze een bericht achter in een speciale transportcontainer. Deze container wordt door Europa gevlogen en bevat berichten die bedoeld zijn als hart onder de riem voor collega’s van andere luchthubs in Europa.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK