55.000 Behandelpaspoorten voor Nezzo

Nezzo print en creatie uit Druten lijkt op het eerste gezicht een normaal grafisch bedrijf, maar het zijn hun mensen die het verschil maken. De medewerkers bestaan namelijk uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Nezzo laat weten zeer verheugd dat deze assistent-medewerkers recent weer welkom waren op de werkvloer. En ze waren hard nodig, want ze haalden een grote opdracht binnen voor het drukken en inpakken van 55.000 Behandelpaspoorten.

NezzoHet Behandelpaspoort werd bedacht door ouderengenees-kundige arts Ester Bertholet en kan gebruikt worden om behandelwensen mee te bespreken. Nezzo kreeg vanaf medio mei de vraag om 55.000 Behandelpaspoorten compleet in een pakketje te organiseren. Hiervan zijn 35.000 exemplaren in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, bedoeld voor gratis verspreiding in verpleeg-, verzorgings- en ziekenhuizen.

Op Instagram vertellen zij trots: “Tijdens de coronacrisis en na de aflevering van Op1 (van zondag 5 april) is de vraag naar dit Behandelpaspoort sterk toegenomen. Het ministerie van VWS heeft besloten dat deze paspoorten zeer waardevol zijn als onderdeel van de totale corona-aanpak vanuit de overheid. Het team van Nezzo is nu al enkele weken met man en macht aan het werk om al het drukwerk en inpakwerk van het totale Behandelpaspoort-pakket te verzorgen. Van plannen en drukken tot het inpakken van deze paspoortboekjes met begeleidend informatieboekje, brief en bewaarkaartje in een mooi bedrukte kraft-envelop. Onze assistent-medewerkers zijn erg blij om weer aan de slag te gaan en bij te mogen dragen aan zo’n grote en belangrijke opdracht.”

In dit filmpje zijn de makers van het Behandelproces te zien.

Beeldbron: Instagram account Nezzo

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK