European Sign Expo laat veel ‘digital signage’ zien

Onderzoek toont aan dat vier van vijf merken die digital signage inzetten, hun omzet met 33 procent zien stijgen. Het is dus niet verwonderlijk dat digital signage in de afgelopen jaren aanzienlijk terrein heeft gewonnen, nu steeds meer merken regelmatig gebruikmaken van dit advertentiekanaal.

Michael Ryan Inkish
Michael Ryan

Michael Ryan, hoofd Global Print Expo, FESPA, leverde een bijdrage oo sign.nl rondom digital signage. Wat is het geheim achter succesvolle digital signage? En hoe kunt u, als signmaker of expert op het gebied van visuele communicatie, uw klanten helpen maximaal profijt te trekken van hun signage en opvallen in de ‘achtergrondruis’ van de moderne marketing?

European Sign Expo vindt plaats in RAI Amsterdam van 19-22 maart

Dankzij de ontwikkelingen in technologie en software is digital signage niet langer beperkt tot eenvoudige afbeeldingen op kleinere schermen. U kunt merken helpen bij het creëren van zeer grote digital signage uitingen voorzien met opvallende designs en een creatieve engagementstrategie.

Lees het volledige artikel bij sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK