The Delta Group eerste officiële klant voor Agfa’s SpeedSet Orca single-pass inkjet systeem

Na de succesvolle publieke introductie van de SpeedSet Orca 1060 in december vorig jaar in Agfa’s vestiging in Cambridge, is The Delta Group de eerste om te tekenen voor de SpeedSet Orca en de productie op te starten in het Verenigd Koninkrijk.

Agfa Speedset Inkjet

The Delta Group was onder de indruk van de snelheid en de kwaliteit van de SpeedSet Orca single-pass inkjetpers en ziet het als een ideale aanvulling op hun huidige apparatuur. Het feit dat de SpeedSet Orca een inktpers op waterbasis is die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, maakte de beslissing om door te gaan nog gemakkelijker. The Delta Group, één van de grootste drukkerijen voor de detailhandel, heeft de afgelopen jaren meerdere duurzaamheidsprijzen gewonnen en heeft Net Zero in het vizier.

Lees het complete persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK