Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Enorme muurschildering van boekenplank in Zuid-Korea

Opvallen in Zuid-Korea doe je met 850.000 liter verf. Een muurschildering van een enorme boekenplank  bedekt een rij graansilo’s.

Het land claimt daarmee de grootste muurschildering ter wereld te hebben gemaakt in de havenstad Incheon. Concrete doelen waren er niet, het ging de ‘kunstmakers’ vooral om het kleurrijker maken van het imago van de omgeving  in de havenstad. Daarin zijn ze zeker geslaagd, met maar liefst 23.699 vierkante meter schilderwerk. Of de verkoop van boeken een impuls gaat krijgen in het land of in de stad, is nog niet bekend.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top