Enorme muurschildering van boekenplank in Zuid-Korea

Opvallen in Zuid-Korea doe je met 850.000 liter verf. Een muurschildering van een enorme boekenplank  bedekt een rij graansilo’s.

Het land claimt daarmee de grootste muurschildering ter wereld te hebben gemaakt in de havenstad Incheon. Concrete doelen waren er niet, het ging de ‘kunstmakers’ vooral om het kleurrijker maken van het imago van de omgeving  in de havenstad. Daarin zijn ze zeker geslaagd, met maar liefst 23.699 vierkante meter schilderwerk. Of de verkoop van boeken een impuls gaat krijgen in het land of in de stad, is nog niet bekend.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK