Adidas presenteert enorme schoenendoos als pop-up store

Adidas popup store

In London heeft Adidas een pop-up store geopend. In 50 jaar tijd zijn meer dan 40 miljoen schoenen verkocht. De pop-up store is de authentieke schoendoos die bij de Adidas schoenen horen. 

De pop-up schoenendoos heeft een interactieve vloer, een ‘Stan Yourself’ station en een 3D-print hoek. Door het laatste is het voor de klant mogelijk om interactief een ervaring op te doen, door het printen en customizen van hun veterstift (het plastic/metaal aan het einde van veters) van hun net aangeschafte schoen! Een aantal 3D Sytems Cube printers zijn ingezet om live te printen in de pop-up winkel. De klant kan zelf de finishing touch van hun schoen bepalen!

Het ‘Stan Yourself’ station gaat gepaard met een gelijknamige app. Adidas biedt de klant de mogelijkheid om aan de binnenkant van de schoen hun eigen portret of handtekening te plaatsen. Het typische van pop-up winkels is dat het van tijdelijke aard is en je er snel bij moet zijn om het mee te maken. Helaas is deze pop-up winkel alweer verdwenen, maar wie weet duikt er in de toekomst weer een schoenendoos-winkel op!

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK