Eddy Hagen duikt in de prijsstelling offset versus digitaal

Bij verschillende online aanbieders dook de Vlaamse adviseur Eddy Hagen in de breekpunt/prijs-bewegingen tussen offset en digitaal, waarbij hij vooral ook kritisch keek naar de visie van Landa op dit gebied.

Crossover Eddy Hagen

Het artikel vergt wel zo’n 11 minuten leestijd om de diepte van zijn analyses te kunnen doorgronden. Hij keek daarbij ook naar de Nederlandse- en Vlaamse aanbieders drukland.nl, flyerzone.nl, reclameland.nl, printdeal.be en drukbedrijf.nl.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK