Oceaanalbum sparen bij de Appie

Vanaf maandag 5 september duiken Albert Heijn, Freek Vonk en Naturalis Biodiversity Center samen in de wondere wereld van de oceaan. De supermarkt, de wetenschapper en het kennisinstituut bundelen de krachten voor de nieuwste spaarcampagne van Albert Heijn: Expeditie Oceaan. In deze campagne kunnen kinderen sparen voor meer dan honderd leerzame oceaanplaatjes en -tattoos. 

500 Expeditieoceaan Hr 2
500 Expeditieoceaan

Deze oceaanplaatjes kunnen de kinderen vervolgens plakken in een educatief bewaaralbum waarin Freek Vonk kinderen meeneemt op expeditie door de wondere wereld van de oceaan.

De stickers en het bewaaralbum zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Het bewaaralbum wordt verder tot leven gebracht door de gratis Expeditie Oceaan Podcast, opgenomen in 8D; waarbij het geluid van alle kanten lijkt te komen. De afleveringen zijn ingesproken door Freek Vonk. Speciaal voor de campagne heeft Albert Heijn ook een lespakket ontwikkeld waarmee scholen kunnen inhaken op het thema oceaan, waarbij kinderen leren over de dynamiek van de zee. Tijdens de feestelijke kick-off in Naturalis werd het lespakket overhandigd aan een schoolklas uit Leiden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK