DrukWerkMaatwerk online calculatietool ontwikkeld door Richard van Hoorn

Als grafisch bedrijf klanten zelf laten calculeren? Voor maatwerk grafische producties? Zonder zelf software te ontwikkelen? Op een eigen site, helemaal wel op maat naar eigen wens? Dat is het doel van Richard van Hoorn met zijn website DrukwerkMaatwerk.

Drukwerkmaatwerk

Mogelijk met DrukwerkMaatwerk, aanvullende software voor grafische bedrijven. Kijk voor demo’s op www.drukwerkmaatwerk.nl. Van Hoorn werkte al geruime tijd aan deze website voor de branche. In de herfst van vorig jaar maakte hij een preview-animatie met de mogelijkheden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK