Drukkerij Libertas Pascal doet niet mee aan ‘Black Friday-gekte’

Bij de in Utrecht gevestigde drukkerij geen perverse prikkel om (met korting) ‘iets’ te kopen. In de webshop van het bedrijf betaal je deze week zelfs (een klein beetje) meer voor je drukwerk. Waarom?

Groene Donderdag Libertas Pascal

Libertas Pascal doet aan ‘Groene Donderdag’. Als tegenreactie op de stuntprijzen en overconsumptie tijdens Black Friday komen zij weer met Groene Donderdag. Bestel je deze week duurzaam drukwerk in de webshop? Dan krijg je geen korting, maar betaal je een toeslag van €5,00. De opbrengst wordt door ons verdubbeld en gedoneerd aan Voedselbank Utrecht Overvecht. Een mooie actie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK