Digitaal versus offset: waar zit het breekpunt?

Elizabeth Gooding van Inkjet Insight geeft de hoogtepunten van een recente paneldiscussie met experts over de verschillende criteria die bijdragen aan het bepalen van de ‘sweet spot’ voor de overgang van offset naar inkjet.

Whattheythink Logo

Elizabeth Gooding maakte een analyse van dit vraagstuk op de bekende website inkjetinsight.com. Afgelopen week verscheen het artikel bij WhatTheyThink.com. Voor ondernemingen die op het snijpunt zitten van deze ontwikkelingen, zijn de overwegingen van Gooding een prima startpunt voor verdere studie. Want dat het niet eenvoudig is, behoeft geen toelichting.

Lees verder bij WhaytTheyThink

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK