Ruud Witte van Saenscreen geeft stokje over aan Yuri v/d Zee en Ramon Langendijk

Na de fusie in 2017 van Saenscreen met Helder Zeefdruk uit Wormerveer vindt Ruud Witte het tijd om zijn taken over te dragen aan Yuri v/d Zee en Ramon Langendijk.

Saen Screen

Ruud Witte laat op zijn LinkedIn pagina zien dat hij met ingang van deze maand met pensioen is. Zijn laatste werkdag is naar eigen zeggen gepland op 24 augustus. Yuri v/d Zee en Ramon Langendijk worden de nieuwe eigenaren van het bedrijf, beiden waren al werkzaam bij Saenscreen.

Ruud Witte wenst hen en alle medewerkers heel veel succes met het voortzetten van Saenscreen en hij hoopt dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan. Op zijn LibnkedIn pagina dankt hij ook alle medewerkers, klanten, leveranciers, adviseurs en overige relaties voor de, vaak lange, samenwerking die hij met hen heeft gehad.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK