Ruud Koerts plotseling overleden

Vorige week donderdag is Ruud Koerts op 76 jarige leeftijd plotseling overleden. Op 15 november was Ruud nog aanwezig op de Algemene Vergadering van het KVGO. Hij was daarbinnen een bekende persoonlijkheid, waar hij zitting had in vele commissies ter ondersteuning van de branche.

Aeroprint Logo

Ruud Koerts was het gezicht van Drukkerij Aeroprint in Ouderkerk a/d Amstel. Zijn zoons Erwin en Michael Koerts namen jaren geleden het stokje van hun vader over. Ruud bleef nog zeer betrokken bij de zaak.

Lees een ‘in memoriam‘ rondom Ruud Koerts bij het KVGO, opgetekend door voorzitter Dick Naafs.

De redactie wenst de nabestaanden veel strekte toe, na dit voor velen zo plotselinge verlies van een buitengewoon aardige man.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK