Artvizual maakt verbluffende QR-codes met behulp van AI

“We kennen allemaal de gewone QR-code, maar die laat zeker geen blijvende indruk achter bij de gebruiker. Daarom maken wij QR-codes met behulp van geavanceerde AI-technologie,” aldus James Haselhoef, eigenaar van Artvizual.

0b3272e0 430x400 1

De werking van de QR-code blijft hetzelfde, maar het grote verschil is dat deze wordt verwerkt in kunst. Het resultaat is een waar grafisch kunstwerk dat automatisch de aandacht trekt van (potentiële) klanten.

Het voordeel van een – met behulp van AI ontwikkelde – QR-code is niet alleen dat het visueel aantrekkelijk en opvallend is, de QR-code kan ook zo gemaakt worden dat het perfect past bij de branding en de wensen van een bedrijf. James legt uit: “Met AI Design QR-codes kunnen bedrijven hun branding versterken. Door de QR-code te integreren met visuele elementen, zorgen ze voor een consistente en professionele uitstraling. Met behulp van de QR-codes zullen mensen dus sneller geprikkeld worden om deze te scannen.

Nieuwsgierig geworden? Op artvizual.nl zie je voorbeelden van deze nieuwe generatie QR-codes.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK