DePrintPartner investeert met Scodix Ultra 2000 in veredeling

DePrintPartner uit Houten geeft met de Scodix Ultra 2000 invulling aan de mogelijkheden voor het onder andere aanbrengen 3D-Spotlak en 3D-Folie op de door hun te produceren druk- en printopdrachten.

Scodix Ultra 2000

De Scodix Ultra 2000 biedt tal van applicaties voor drukwerkveredeling. De nieuw aangeschafte machine kan formaten verwerken tot en met B2 in een substratenbereik tussen 135 en maar liefst 685 gram per vierkante meter. De 2000 biedt een snelheid van 1250 vel per uur en kan daarmee een grote reeks applicaties aan.

Logo Deprintpartner

De Scodix Ultra 2000 biedt het bedrijf uit Houten een verbreding van hun productenaanbod, gericht op hoge kwaliteit in print en veredeling. Eric van Leeuwen, commercieel manager, zegt dat voor de toepassing van de Scodix een aantal aanlever-specificaties noodzakelijk zijn, terug te vinden op de website, onder ‘speciale producten’.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK