Dell Wyse Cloud Connect een Android PC op een USB stick is een ideaal publishing platform

Het is een verschrikkelijke naam, Wyse Cloud Connect, maar ook een verschrikkelijk slimme oplossing om van elke monitor met USB een PC te maken. Voor 130 dollar krijg je zo een Android PC met 1 GB werkgeheugen, 8 GB opslag, een microSD kaartlezer, WiFi plus BlueTooth communicatie voor de aansluiting van een toetsenbord of muis. Niet alleen voor zakelijke toepassingen lijkt de Wyse een slimme oplossing, ook computer hobbyisten en iedereen met een groot formaat TV in de huiskamer kan zo meer met hun beeldschermen doen en is daarmee een ideaal publishing platform.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK