Slim content idee? Win $100K met de Google Cloud Platform Build-Off

Google Cloud Platform Build-OffGoogle is echt serieus bezig om meer creatieve contentmakers naar zijn nieuwe cloudplatform te krijgen. Dat doet het bedrijf door slimme ontwikkelgereedschappen aan te bieden, de cloudprijzen relatief laag te houden en een wedstrijd uit te schrijven om te laten zien waarvoor het Google Cloud Platform gebruikt kan worden. De hoofdprijs in de wedstrijd voor creatieve content is een $100K credit voor het Cloud Platform, maar ook de tweede en derde prijs, $20k en $10K, is genoeg om je eigen contentbedrijf mee in de lucht te krijgen. Meer informatie vind je via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK