Intel Compute Stick: een quad-core pocket-size computer ideaal voor digital signage

Intel Compute StickEr zijn meer super mini computers te koop, maar de Intel Compute Stick is met zijn quad-core Atom processor, Wifi b/g/n en een microSD slot één van de eerste volwaardige versies ervan. Naar keuze wordt de Compute Stick geleverd met Windows 8.1 of Linux. De prijzen voor deze versie zullen respectievelijk rond de 150 en 100 euro liggen. De Compute Stick zal via Amazon en BestBuy deze zomer online te koop zijn. Met de Compute Stick maak je van elk beeldscherm of smart-tv met een USB poort een volwaardige computer die ingezet kan worden voor digital signage of als een thin client om content te distribueren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK